друкувати


Бійці з Прикарпаття візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях з рукопашу гопак

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-12 05:15:47

Досвідчені, а також молоді майстри рукопашу гопак з Прикарпаття візьмуть участь у змаганнях всеукраїнського рівня з даного виду єдиноборств, які відбуватимуться 20 квітня у місті Ковель, що на Волині.

Про це розповів один із засновників Федерації рукопашу гопак Івано-Франківської області Василь Ленюк. З його слів, йдеться про змагання Всеукраїнського турніру з рукопашу гопак серед дорослих спортсменів - у вікових категоріях 16 - 17, 18 років і старші, а також Відкритий чемпіонат міста Ковеля з рукопашу гопак серед юнаків - у вікових категоріях 10 - 12, 13 - 15 та 16 - 17 років.

Як стверджує пан Ленюк, планується, що Прикарпаття на обох турнірах представлятимуть близько десятка спортсменів - як юних, так і вже зрілих, досвідчених бійців. Наразі обласна Федерація працює зі спонсорами, щоб винайти необхідні для поїздки кошти.

Змагання обох турнірів відбуватимуться за олімпійською системою на базі спортзалу Навчально-медичного комбінату № 13, що на вулиці 40-річчя Перемоги,18, у місті Ковелі. Загальне керівництво їх проведенням здійснюватимуть Федерації українського рукопашу гопак, а також управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА (Всеукраїнським турніром) та Молодіжного фонду "Наше майбутнє" (Відкритим чемпіонат міста Ковеля серед юнаків).

Автор: Сергій БІЛИЙ