друкувати


Новий порядок інформування роботодавця про порушення застосування податкової соціальної пільги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-12 04:00:35

Мінфін перезатвердив Порядок інформування роботодавців платника податку про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги, позбавлення платника податку або про відновлення його права на податкову соціальну пільгу та форми Повідомлення про наявність порушень. Раніше він був затверджений наказом ДПАУ.

Значних змін Порядок не зазнав, зокрема, у формі "Реєстру Повідомлень про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги, позбавлення платника податку або про відновлення його права на податкову соціальну пільгу" дозволили замість податкового номера вносити серію та номер паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган ДПС і мають відмітку в паспорті.

Наказ Мінфіну "Про затвердження Порядку інформування роботодавців платника податку про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги, позбавлення платника податку або про відновлення його права на податкову соціальну пільгу та форми Повідомлення про наявність порушень" від 07.03.2013 р. № 384.

Набирає чинності з дня офіційного опублікування.

Станом на 11.04.2013 р. не опублікований

За матеріалами сайтів газети "Про приватних підприємців та єдиний податок" (http://spd-info.com.ua/news/view/1429) та бухгалтерського сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" (www.interbuh.com.ua)