друкувати


5 областей страждають від підтоплення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-08 06:00:04

Внаслідок підвищення рівня води в річках і підтоплення окремих ділянок доріг обмежено проїзд автотранспорту в Київській, Рівненській, Чернігівській, Івано-Франківській областях і на Буковині.

"Для забезпечення проїзду на автодорогах загального користування працюють 721 одиниця техніки й 1 136 шляховиків. Рух транспорту дорогами загального користування забезпечено", - зазначили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Разом із тим, із 7 квітня в Чернівецькій області на автодорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці, через руйнування ділянки проїжджої частини з лівої сторони на мосту через річку Дністер, рух транспорту по мосту обмежений і здійснюється по правій стороні проїжджої частини. 

Згідно з повідомленням, у Київській області в ніч із 6 на 7 квітня на автодорозі місцевого значення Юрівка-Чорногородка, внаслідок підвищення рівня води в ставку, зафіксований розмив дамби в безпосередній близькості від моста через р. Лупа.

Також, за даними прес-служби, відбувся підмив опори моста, яка просіла на 50-60 см. Рух транспорту і пішоходів по мосту припинено. Об'їзд і під'їзд до населених пунктів забезпечено.

У Рівненській області через підняття рівня води в річках підтоплені ділянки доріг місцевого значення. "Рух обмежено на дорогах місцевого значення Деражне-Суськ-Клевань к Костопільському районі , Переброди-Будимля в Дубровицькому районі, Чудель-Тинне в Сарненському районі", - уточнює прес-служба.

Як повідомляє прес-служба, в Чернігівській області 7 квітня для пропуску льодоходу здійснено розведення наплавного мосту через Десну на автодорозі місцевого Новгород-Сіверський - Бирине.

"Тривають ремонтні роботи зі зміцнення земельного полотна на автомобільній дорозі місцевого значення Варва-Хукалівка-Поділ, на відрізку розташування водовідвідної труби організовано об'їзд", - уточнює прес-служба.

Нагадаємо, нинішній паводок застав жителів Західної України зненацька - прийшов не за "графіком". Найбільше постраждала Івано-Франківська область. У Тисмениці розлилася річка Ворона, яка ділить місто на дві частини.

Джерело: ТСН