друкувати


Сила журналістського слова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-27 05:45:22

У попередніх числах тижневика "Коломийські ВІСТИ" наші журналісти порушували низку гострих тем, актуальних для м. Коломиї. Нагадаємо, йшлося про будівельну огорожу на вулиці Січових Стрільців поблизу площі Героїв, яка перебувала в аварійному стані і люди, ризикуючи життям, були змушені ходити проїжджою частиною. Також у газеті опублікували лист читача про малу архітектурну форму яскравого жовтого кольору, яку поставили біля школи №1і яка явно не вписувалася в загальну архітектурну картину.

Так-от, з радістю повідомляємо, що огорожу з тротуару на вул. Січових Стрільців розібрали, а кіоск від школи №1 взагалі забрали геть. Ось така сила журналістського слова та газетних шпальт. Дивує лише одне – невже до публікацій у газеті чиновники не бачили, що коїться в них перед носом, хоча, напевне, поки не отримають "стимулу" у вигляді публічного осуду чи підказки певних органів, до роботи аж ніяк братися не хочуть…

Тож, шановні читачі, як бачите, газетні публікації та інформаційні запити журналістів є дієвими засобами для розв’язання проблем.

Звертайтесь до нас, а ми спробуємо допомогти вам і спільними зусиллями боротимемося за добробут в нашому писанковому місті та Україні!

Джерело: Коломийські ВІСТИ