друкувати


"Коханий нелюб" веселив кам’янецьку публіку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-27 01:45:38

У Кам’янці-Подільському розпочалася справжня мистецька весна - на сцені міського будинку культури відбуваються доволі цікаві концерти, прем’єри та вистави, які збирають повні зали небайдужої публіки.

19 березня глядачі могли споглядати виставу "Коханий нелюб" у постановці Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича.

Автором п’єси є сучасний український драматург Ярослав Стельмах, а режисером - Олег Мосійчук, який відомий кам’янецькому глядачу багатьма своїми постановками - "Сватання на Гончарівці" Г. Квітки-Основ’яненки, "Фараони" О. Коломійця, "Нелегалка" А. Крима тощо.

Комедія тривала півтора години і за цей час глядачам сумувати не було коли події на сцені розвиваються швидко, динамічно, гра акторів доволі професійна.

Особливо добре публіка сприймала жарти про стосунки чоловіків і жінок, їхнє різне ставлення до однакових життєвих проблем.

Приємно відзначити, що попри будній день, зала будинку культури була заповнена майже вщент.

Наступним концертом, який варто відвідати - це концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Г.Верьовки, який відбуватиметься в МБК 24 березня.

Хор приїжджає зі своїм оркестром та балетом. Вартість квитків від 60 до 150 грн.

Фото Лілії Петрук, Портал культури і мистецтва “Хронікер”

Джерело: Інформаційне агентство “ВЖЕ інфо”