друкувати


Коломийські "Карпати: друга перемога на зборах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-23 01:00:22

Футболісти коломийських "Карпат" на тренувальних зборах на Закарпатті здобули другу перемогу в рамках підготовки до нового футбольного сезону. Матч був запланований на неділю, 24 березня та у зв’язку з певними причинами його довелось перенести. Поєдинок відбувся на полі суперника стадіоні "Колос", що в смт.Вишково. Цього разу "жертвою" зелено-білих став місцевий футбольний клуб.

Сайт "Карпат" повідомляє, що розмочити рахунок карпатівцям вдалося в середині першого тайму. Гол-красень з кутового на рахунку Сергія Срібного. А вже за перші 5 хвилин другої половини зустрічі коломияни довели справу до розгрому. На 46-й та 50-й хвилинах у воротах "Вишково" по разу відзначились Попадюк та Родевич.

3:0 друга поспіль суха перемога коломийських "Карпат" на зборах. Нагадую, що в четвер зелено-білі перемогли ФК "Вілок" із рахунком 5:0.

За наявною інформацією більше спарингів у коломийської команди на других зборах не заплановано. Футболісти повернуться до Коломиї у понеділок, 25 березня.

У першому таймі "Карпати" грали у такому складі: Макогон, Огаль, Срібний, Федорюк, Михайлів, Веприк, Веретко, Олійник, Ткачук, Родевич, Нестерук.

У другому таймі вийшли: Тріщук (замінив Макогона), Кавінський (Федорюк), Свірідов (Михайлів), Сивка (Олійник), Попадюк (Нестерук), Крохмалюк (Огаль).

Джерело: sport.if.ua