друкувати


В Івано-Франківську вітали самбістів-чемпіонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-20 05:15:16

Збірна команда Прикарпаття з самбо з тріумфом повернулася днями з міста Миколаєва, де хлопці і дівчата впевнено вибороли перше командне місце на змаганнях Чемпіонату України з цієї захоплюючої і цікавої боротьби.

Вчора самбістів-переможців вітав голова обласної асоціації самби начальник управління МВС в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

Як було зазначено, перші місця у змаганнях чемпіонату посіли спортсмени: військовослужбовець Внутрішніх військ МВС Михайло Ілитчук (вікова категорія - 57 кг), Олена Куницька (48 кг), Марія Остапюк (52 кг), Олена Сайко (60 кг), Тетяна Глібко (понад 80 кг). Другі місця посіли Ірина Губян (44 кг) та Надія Кретова (48 кг). “Бронзовими” призерами стали Мар’ян Мельничук (52 кг), Віктор Коровайний (68 кг) та Михайло Остапюк (48 кг).

Надалі прикарпатські самбісти мають чимало амбітних планів, як-от: участь у Чемпіонаті України серед студентів у місті Харкові, молодіжному Чемпіонаті України у Луцьку, змаганнях європейської першості на Кіпрі та у Греції, а також у IX Всесвітніх спортивних іграх (така собі олімпіада з неолімпійських видів спорту), що відбуватимуться в липні цього року у місті Кале, що в Колумбії.

Автор: Сергій БІЛИЙ