друкувати


У перший день весни медики отримали подарунок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-11 12:00:40

У перший день весни колектив бухгалтерії Коломийської центральної районної лікарні отримав подарунок від громадської організації "Фонд пам’яті Андрія Федчука" та Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" - новенький потужний комп’ютер, повністю укомплектований усім необхідним.

Подарунок обрали не випадково, адже у час комп’ютерних технологій ще чимало державних установ мають обмежену кількість техніки, що ускладнює роботу працівників бюджетної сфери. Так само не випадково обрали й установу. У бухгалтерії районної лікарні працюють виключно жінки, і на 30 представниць кращої половини людства є всього 10 комп’ютерів.

"Нам завжди не вистачає коштів на наші нагальні потреби, адже ми розуміємо, що важливіше придбати медичне устаткування та необхідне обладнання. Наразі значна частина коштів спрямовується на оновлення матеріально-технічної бази. Дуже приємно отримати комп’ютер на допомогу нашим бухгалтерам, адже це позбавить нас додаткової паперової роботи", - переконує головний бухгалтер Коломийської ЦРЛ Наталія Хромовська.

Тож у перший день весни представники сильної половини людства Андрій Романенчук та Володимир Гергелюк (на фото з колективом бухгалтерії Коломийської ЦРЛ) вирішили допомогти жінкам та полегшити їхню непросту роботу.

"Ми не словом, а ділом вирішили показати свою увагу, повагу та піклування про жінок, які щодня мають справу з цифрами та паперами. Наша країна, на жаль, йде в Європу дуже маленькими кроками, але там, де ми можемо посприяти і допомогти, ми будемо і надалі це робити", - наголосив А. Романенчук.

Це вже не перша добра справа ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука". Протягом існування організації установи міста та району неодноразово отримували необхідну техніку та посильну допомогу від доброчинців, адже вони поставили за мету сприяти соціально-економічному, культурному та спортивному розвитку міста, в якому жив і виховувався бронзовий олімпійський призер, боксер Андрій Федчук.

Джерело: Тижневик "Коломийські ВІСТИ"