друкувати


Пожежі за минулі вихідні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-04 04:00:18

Суботнього пообіддя вогонь забрав життя 64-літньої пенсіонерки із села Турка на Коломийщині. Жінка загинула у власному житловому будинку. Про пожежу рятувальників повідомив її син. Вогнем було знищено телевізор, електричний обігрівач та речі домашнього вжитку. Сусіди розповідають: пенсіонерка мешкала сама, вела звичайний для жінки її віку та соціального стану спосіб життя. Причиною трагедії, вважають фахівці, є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових нагрівальних приладів.

Загалом минулі вихідні виявилися на Прикарпатті доволі неспокійними: у різних населених пунктах області виникло 6 пожеж, внаслідок яких загинула одна особа. Вогонь хазяйнував здебільшого у житловому секторі. Крім того, у селі Новоселиця Долинського району горів легковий автомобіль «Volkswagen Passat». Причини усіх пожеж наразі з’ясовують.

Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області звертається до мешканців краю із настійною рекомендацією бути надзвичайно обережними у поводженні з вогнем у побуті. Адже, як свідчить статистика, більшість вогневих випадків, у тому числі - із трагічними наслідками, стаються саме з вини громадян. Пам’ятайте: життя - безцінне і, водночас, надзвичайно крихке; лише одна мить неуважності може зламати його.

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області