друкувати


З обласного бюджету виділили кошти для добудови мосту у селищі Печеніжин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-01 01:15:37

Депутати Коломийської районної ради вперше у 2013 році зібралися на засі­дання сесії. Обговорили дея­кі важливі питання, заслухали доповідь про стан бюджету та прийняли низку рішень.

Добру новину про те, що з обласного бюджету виділи­ли кошти для завершення бу­дівництва мосту в селищі Печеніжині, повідомив пер­ший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький, який, до слова, був обраний до об­ласної ради в Коломийському районі і, відповідно, закрі­плений за цим районом, міс­том Коломиєю, а також за Снятинським, Верховинським, Городенківським і Косівським районами.

"Радий повідомити гро­маді Коломийщини, особли­во мешканцям Печеніжина, Марківки, Слободи, Рунгурів, Молодятина, тим, які що­дня користуються мостом у Печеніжині, а вірніше - об’їздом, який є, бо від мосту стоять лише опори, що, відпо­відно до рішення обласної ра­ди, за рахунок коштів обласно­го бюджету буде завершено бу­дівництво моста. Ми не доче­калися обіцяних грошей з дер­жавного бюджету, проте разом з Петром Книшуком неоднора­зово порушували це питання перед обласними обранцями, і дуже тішить той факт, що зна­йшли підтримку у депутатів і відповідь на наш депутатський запит не забарилася. Ми домо­глися, щоб інтереси мешканців Коломийщини і тих, хто живе в тій частині Коломийського району, були нарешті захище­ні, і ця проблема вже невдовзі буде розв’язана. Я вдячний де­путатському корпусу та, зокре­ма, членам комісії з питань бю­джету, фінансів, податків та ін­вестицій, що в такий спосіб ми знайшли можливість це вирі­шити", - розповів Олександр Левицький.

Джерело: Коломийські ВІСТИ