друкувати


Княгині покуття дарували коломиянам свої обійми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-27 03:40:15

"Милосердя - це обов’язкова риса для майбутньої володарки титулу "Княгиня Покуття-2013", - переконана Вікторія Мартинюк, ініціатор та організатор однойменного конкурсу краси. З цієї причини перед ним пройшло декілька благодійних акцій, реалізованих дівчатами. Останньою стала акція під назвою "В обіймах Княгинь Покуття".

Учасниці конкурсу краси "Княгиня Покуття" збирали кошти для постраждалої Вікторії Пилипів, в яку стріляли 14 лютого в одному з івано-франківських нічних клубів. Красуні обмінювали свої обійми на кошти для хворої дівчини. Загалом з акції вдалося виручити 811 грн. "Можливо, це і не така велика сума, але головним завданням для нас було привернути увагу суспільства до трагедії, яка сталася з Вікторією", - наголошують організатори акції.

- Акція "В обіймах Княгині Покуття" є дуже важливою, тому що є можливість допомогти дівчині, яка знаходиться у важкому стані, - розповідає Ірина Черниш, учасниця конкурсу "Княгиня Покуття - 2013". - Ми боремося за життя Вікторії Пилипів і кожна гривня тут є вагомою.

Дівчина каже, що переважно чоловіки йшли на контакт і хотіли обійматися. Вони намагалися робити це так, щоб дружини не бачили, додає красуня. За Іринині обійми люди давали найбільше 20 гривень, але, за її словами, вони не скупилися і просто ділилися тим, що мали.

За годину в обіймах красунь побувало чимало коломиян. Дівчата зізнаються, що їм обійматися також сподобалося. "Дарувати своє тепло іншим - це приємно, а особливо в таку похмуру погоду", - підсумувала учасниця конкурсу краси.

Автор: Оксана РИЖУК