друкувати


Коломийські "Карпати" зберегли назву та змінили керівництво

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-18 03:00:09

Коломийські "Карпати" перед початком нового сезону презентюють нову емблему клубу. Під час нещодавніх зборів засновників футбольного клубу більшістю голосів обрано новий дизайн.

Після останніх зборів засновників клубу стало відоме прізвище нового президента коломийського футбольного клубу "Карпати". Одноголосним рішенням президентом був обраний Божик Андрій Миколайович - депутат Коломийської міської ради та підприємець. Та це ще не всі кадрові призначення...

Як повідомляє сайт коломийських "Карпат" (до речі, який зазнав оновлення дизайну), начальником команди обрано Тарасюка Олександра Вікторовича.
Головним тренером ФК "Карпати" Коломия призначено Блясецького Василя Васильовича.

Суттєвих змін емблема не зазнала: змінилась форма, а основні атрибути (орел та м'яч) залишилсь незмінними.
Під час зимового міжсезоння велось багато балачок про зміну назви та кольорів клубу – це все не відповідає дійсності. Назва клубу залишається Карпати Коломия, а кольори зелено-білі.

У понеділок, 18 лютого, о 09:30 коломийські "Карпати" вирушають на перші навчально-тренувальні збори. Загалом для підготовки до футбольного сезону в команди заплановано два тренувальних збори. Базуватися команда буде в готельному комплексі "Едельвейс" у селі Шаян, що розташоване в Хустському районі Закарпатській області. Сам тренувальний процес відбуватиметься на стадіоні "Колос", що знаходиться у селищі міського типу Вишково.
До Закарпаття головний тренер "Карпат" Блясецький Василь узяв 18 гравців, серед яких кілька потенційних новачків. Відомо, що перший тренувальний збір коломийських "Карпат" буде присвячений головним чином фізичній підготовці гравців. Додому команда повернеться 28-го лютого.

Джерело: sport.if.ua