друкувати


На "Буковелі" святкували Китайський Новий рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-11 11:00:30

Щоб глибше пізнати та зрозуміти глибину та значимість традицій рідного краю, іноді варто пірнути у світ традицій інших народів і не обов’язково через мандрівку, долаючи сотні кілометрів, а організувавши свято відповідно до традицій землі, яка викликає інтерес. Це цікавий і досить доступний шлях.

Гірськолижний курорт "Буковель" 9 лютого запропонував своїм гостям таку можливість: на його теренах відбулося святкування Китайського Нового року, Свята весни, яке для китайців є найголовнішим святом, його відзначають вже більше двох тисяч років.

Організатори свята намагалися якнайповніше передати дух новорічної традиції Піднебесної, і їм це вдалося .

Ті, хто після подолання карпатських схилів, не дивлячись на втому, приєднався до святкування, не були розчаровані.

Свято, організоване у східній традиції, подарувало їм вогняне шоу, ієрогліфи на щоках , споглядання китайських танців (кабукі) під китайські та всесвітньовідомі хіти, можливість навчитися готувати суші, взяти участь у китайськаій чайній церемонії, випробувати себе у квесті "Знайди серце дракона", здійснивши незабутню мандрівку в череві монстра юрського періоду…

Завершилося святкування дискотекою просто неба і незабутнім видовищем - пусканням в небо різнокольорових небесних ліхтариків та споглядання святкового феєрверку.