друкувати


Термін подання до органів ДПС податкової звітності за IV квартал та 2012 рік - 11 лютого

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-29 01:15:41

Коломийська ОДПІ нагадує платникам податків, що граничний термін подання податкової звітності за звітний період - протягом 40 календарних днів після закінчення кварталу та в цьому році припадає на суботу 9 лютого, в зв’язку з цим граничний термін подання звітності  11 лютого.

До основної податкової звітності, яку необхідно подати до вказаного терміну відноситься:

- податкова декларація з податку на прибуток підприємств за 2012 рік;

- податкової декларації з податку на додану вартість за IV квартал 2012 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу, а також заяви про вибір квартального звітного (податкового) періоду у 2013 році;

- податкова декларація з екологічного податку за IV квартал 2012 року;

-  податковий розрахунок плати за користування надрами за IV квартал 2012 року ; 

- податкова декларація збору за спеціальне використання водних ресурсів за 2012 рік;

- податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ і організацій (громадських, релігійних, освітніх та інших ) за 2012 р.;

- податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані фізичною особою - підприємцем від провадження господарської діяльності, за 2012 рік; 
- податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи-підприємця 1,2,3, та 5 груп; 

- податкова декларація платника єдиного податку - юридичної особи 4 та 6 групи;

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) за IV квартал 2012 року;

- звіт про суми податкових пільг;

- декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України, в т. ч. спільному підприємству з іноземними інвестиціями - резиденту України, і знаходяться за її межами, за 2012 рік.

Відповідно до п.46.2 ст.46 розділу ІІ Податкового кодексу України платники податку на прибуток разом з відповідною податковою декларацією подають також фінансову звітність за 2012 рік. Це також стосується неприбуткових установ та організацій!

Платники плати за землю юридичні особи та суб‘єкти підприємницької діяльності - фізичні особи подають відповідному органу ДПС за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію з плати за землю (земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності) не пізніше 20 лютого поточного року.

Платники фіксованого сільськогосподарського податку подають податкову декларацію з фіксованого сільськогосподарського податку на 2013 рік не пізніше 20 лютого.

Своєчасне подання звітності застереже платників податків від застосування штрафних санкцій, а посадових осіб - від притягнення до адміністративної відповідальності.

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ