друкувати


"Горе підприємці" залишились без цигарок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-25 04:00:43

Учора, на ділянці відділу "Красноїльськ", що на Буковині прикордонниками Чернівецького загону виявили чергову схованку з цигарками, які контрабандисти мали намір переправити через кордон.

Близько 21 години, в ході перевірки кордону прикордонний наряд неподалік кордону помітив доріжку слідів, що вели в бік кордону. За 800 метрів від лінії державного рубежу охоронцями кордону були виявлені 9 ящиків контрабандних цигарок

Наразі цигарки, вітчизняного виробництва марки "Вічерой", доставлено до прикордонного підрозділу, з подальшою передачею відповідним органам. 

Поряд з цим, сьогодні під ранок в пункті пропуску "Порубне" нарядом "огляд транспортних засобів" спільно з митниками в ході перевірки легкового автомобіля марки "Мерседес", яким на Батьківщину повертався 32-річний громадянин Румунії, виявлено 280 пачок цигарок марки "Monte Carlo", які "горе підприємець" приховав від прикордонно-митного контролю у двох передніх колесах свого автомобіля, між гумовою шиною та металевим диском. Наразі дані цигарки та автомобіль "Мерседес", 1983 року випуску вилучено та оцінено на загальну суму 12,5 тисяч гривень.

Автор: Помічник начальника загону - начальник прес-служби, капітан Сергій БРОВКО