друкувати


Другий всеукраїнський фестиваль снігових скульптур "КРАЇНА "БУКОВЕЛЬ"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-24 09:00:42

Зимова столиця України ТК "Буковель" запрошує на Другий всеукраїнський фестиваль снігових скульптур "Країна "Буковель".  

До участі в конкурсі запрошуються професійні команди (архітектори, дизайнери, художники, скульптори), чисельністю не більше 3-х осіб.   

Під час визначення переможців конкурсу снігових скульптур судді враховуватимуть перше враження від композиції, технічні навички, складність та дизайн, а також творчий підхід скульптора до втілення ідеї і мистецьку цінність. 

Майстри створюватимуть скульптури за попередньо погодженим ескізом.   

Окрім конкурсної частини, на фестивальній площі відбуватимуться концертно-розважальні програми, головними декораціями до яких стануть скульптури зі снігу.

Фінал фестивалю відбудеться 3 лютого о 19.00 год на центральному буковельському озері. На глядачів чекає велике світлове шоу, снігова дискотека а нагородження переможців.

Фестиваль проводиться за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Олександра Шевченка. 

Заявки на участь у фестивалі від учасників та партнерів просимо подати до 28 січня 2013 року за електронною адресою: artbukovel@gmail.com  

Деталі за телефоном: 067-342-87-69, 099-058-58-25 

ДОВІДКА

До участі у Першому фестивалі, яки йвідбувся у 2012 році, долучилися як молоді, так і досвідчені архітектори, дизайнери, скульптори та студенти, які прибули зі Львова, Києва, Чернівець, Кам’янець- Подільського та Івано-Франківська. 

"Країну "Буковель" назвали кращою подією 2012 року в Україні ! Сайт "Visit Ukrain", що презентує Україну за кордоном, оприлюднив список "100 кращих подій в Україні-2012". Приємно, що в "100 best events of Ukraine – 2012" увійшов і Перший всеукраїнський фестиваль снігових скульптур "Країна "Буковель" .