друкувати


У Коломиї виганяють тушок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-24 10:15:31

У Коломийській міській раді сьогодні чергове засідання сесії. В сесійній залі депутатів чекають представники громадських організацій міста та активісти.

На сесію люди прийшли з яйцями, плакатами з написом "Гошій тушка", а всім хто заходить до зали засідань роздають листівки з поясненням такої акції.

Нагадаю, що на останній сесії у 2012 році депутати висловили недовіру тодішньому секретареві Коломийської міської ради Ярославу Гошію. Нині ж організатори акції інформують усіх про те, що "за систематичну співпрацю з владним режимом, лобіювання приватно-бізнесових інтересів несумісних з посадою працівника органу місцевого самоврядування, невиконання статуту партії "Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" та рішень бюро Коломийської міської організації Ярослава Гошія виключили з партії "ВО "Батьківщина". 29 грудня 2012 року секретареві Коломийської міської ради Ярославу Гошієві, депутати Коломийської міської ради висунули недовіру, а під час голосування 28 депутатів віддали свій голос за його зняття з займаної посади. ТУШКУ ГЕТЬ!"

На разі секретар на засідання сесії ще не з’явився.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА