друкувати


В Івано-Франківську створено 33 виборчих дільниці з довиборів депутатів облради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-23 10:00:40

33 виборчих дільниці для голосування на довиборах депутатів Івано-Франківської обласної ради взамін вибулих в зв’язку з обранням до парламенту створено в місті Івано-Франківську.

Про це розповіла вчора, в ході оперативної наради у керівництва міста заступник керуючого справами Івано-Франківського міськвиконкому - начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Наталія Лишак. З її слів, 31 створені дільниці - загальні, а дві - в обласній клінічній лікарні та в обласній інфекційній клінічній лікарні - спеціальні.

Найбільше виборчих дільниць, як стверджує чиновниця, традиційно розташовано у закладах освіти. Таких дільниць налічується 14. Ще 4 виборчих дільниці знайшли пристанок у закладах культури, 5 - у розташованих в Івано-Франківську університетах: Івано-Франківському національному медичному та Івано-Франківському національному технічному нафти і газу, решта - в інших організаціях та установах різного підпорядкування.

За словами пані Лишак, до меж виборчого округу № 43, де 27 січня відбуватиметься голосування на довиборах до обласної ради, входить територія мікрорайонів "Пасічна" і частково "Позитром", частково центральна частина міста та село Вовчинець.

Автор: Сергій БІЛИЙ