друкувати


Оголошено прийом конкурсних робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм "Студентський МІКС"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-22 11:40:15

Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) спільно з Національною радіокомпанією України та Національною телекомпанією України, СampusRadioUkraine та Студент-TV оголошують прийом конкурсних робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм "Студентський МІКС".

До участі в конкурсі запрошуються навчальні телерадіопрограми та проекти, підготовлені студентами вітчизняних шкіл журналістики та українськими ВНЗ, в яких діють навчальні телерадіостудії. Змагання відбудуться у трьох номінаціях відповідно для теле- й радіопрограм – "Інформаційна програма", "Пізнавальна програма", "Розважальна програма".

Фінал фестивалю відбудеться 25 квітня 2013 року в Києві, в Інституті журналістики. Конкурсні роботи оргкомітет фестивалю чекає до 22 березня 2013 року.

"Минулого року, – розповідає Ганна Ренська, головний редактор медіаплатформи СampusRadioUkraine/Студент-TV, – ми провели конкурс радіопрограм "Студентський МІКС", в якому змагалися студенти з дванадцяти вищих навчальних закладів України. І побачили, що маємо цікаві роботи, які вже сьогодні можуть звучати на професійних радіостанціях. Окрім того, за цей рік відкрилися навчальні студентські телерадіостудії в багатьох містах України. Й ми хочемо показати, що є талановиті студенти, які можуть нині готувати конкурентні теле- й радіопрограми. Тому дійсно прийшов час провести в Україні перший фестиваль студентських телерадіопрограм. Отже, "Студентський МІКС" стає фестивалем", в рамках якого багато цікавих заходів, зокрема тренінг "Онлайн-телебачення: що? хто? де? коли? чому?", який проведе відомий журналіст й медіаексперт Андрій Куликов".

У кожній номінації фестивалю подаватиметься лише одна телерадіопрограма від навчального закладу.

Джерело: pressa.univ.kiev.ua