друкувати


Буковель готується приймати фінал Кубку світу з фрістайлу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-19 12:15:27

Буковель цьогоріч прийматиме фінальний етап Кубку світу з фрістайлу. Мова про це йшла на засіданні колегії Івано-Франківської ОДА 17 січня.

Змагання відбуватимуться з 18 по 24 лютого. Як повідомив директор ГК "Буковель" Олександр Шевченко, рішенню про проведення змагань такого рівня саме на Прикарпатті передувала копітка робота: "3 роки поспіль ми проводили етапи кубку Європи для того, щоб отримати оцей фінальний етап". А ще проведення такого заходу вимагає від сторони, що приймає змагання, чимало зусиль в рамках підготовчої роботи та обслуговування. Скажімо, керівництво ГК "Буковель" зобов’язалось забезпечити учасників турніру дворазовим харчуванням вартістю 50 швейцарських франків на день, як того вимагають міжнародні стандарти.

Для ефективної організації роботи з підготовки та проведення змагань на вказаному засіданні колегії ОДА з ініціативи голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка було сформовано обласний оргкомітет, який очолили перший заступник голови ОДА Василь Плавюк та Олександр Шевченко як співголова. До складу оргкомітету також увійшли заступники губернатора Василь Брус, як особа, що відповідатиме за транспортні питання, та Роман Іваницький, як забезпечуватиме взаємодію із ЗМІ, а також головний санітарний лікар області Михайло Яворський, який слідкуватиме, щоб, як зазначив М.Вишиванюк "VIP-гості не дістали срачку".

Втім, усі ці зусилля того вартують. Адже, за словами пана Шевченка, висвітлювати подію телеканал "Євроспорт", а це означає, що Буковель, а отже і Україну показуватимуть 400 телеканалів в усьому світі.

Автор: Сергій БІЛИЙ