друкувати


"Меланчин вечір"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-15 10:00:46

У ніч з 13 на 14 січня в Україні з давніх давен святкують старий Новий рік. У Коломиї ж ось уже 5 років поспіль в цю ніч відбувається бал – "Меланчин вечір".

Започаткував і продовжує збирати гостей на забаву керманич чоловічого Клубу Коломийців, заслужений артист України Микола Савчук. Гості мають дотримуватись дрес-коду – чоловіки вбирають фраки, жінки довгі сукні, але головне, всі гості повинні прийти на бал з гарним настроєм, переконаний організатор.

Вальс, полька, голубка це далеко не повний перелік танцювального меню "Меланчиного вечора 2013". З кожним роком бал стає все популярнішим, а потрапити на нього мешканці Коломиї вважають за честь.

Завітали на бал і колядники. Маланка з села Мала Кам’янка віншувала господарів щастям, здоров’ям і всілякими гараздами. Розважали гостей фокусами, під час новорічної ночі відбувалися конкурси і все це під запальну гру ансамблю "Контраст" з Долини.

Меланчин вечір – це єдиний день в році коли чоловічий клуб Коломийців проводить своє зібрання разом з жінками. А оскільки традиціям члени клубу не зраджують, то вже через рік знову зберуться на забаву.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА