друкувати


II всеукраїнський етнофестиваль "До Василя на Василя" у ТК "Буковель"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-10 12:15:37

13 січня ТК "Буковель" вдруге збере на етнофестивалі "На Василя до Василя" шанувальників прадавніх звичаїв та традицій, людей, які люблять жарти та сміх і які вміють радість дарувати іншим. Адже за старих часів вважалося, що в новорічну ніч, з 13 на 14 січня, сходяться сонце і місяць, і це є початком всього нового. А щоб цей рік був щасливим, його слід розпочати, відкривши душу доброму настрою, в колі добрих та веселих людей. 

Отож на теренах ТК "Буковель" відбудеться театралізоване народне дійство - народна забава "Маланка", лунатимуть дзвінкоголосі колядки, щедрівки та пісні, щирі віншування; пара за парою закружляють у народному танці гості курорту, чарівні звуки скрипки та цимбал заполонять гори. 

Пан Василь знову обіцяє просто неба у великому чугунному казані приготувати для всіх гостей найбільший в світі смачний гуцульський банош зі шкварками, грибами, бринзою, бо має намір встановити новий кухарський рекорд, щоб потрапити до "Книги рекордів України" та "Книги рекордів ТК "Буковель". 

До участі у фестивалі запрошуються фольклорно-етнографічні колективи, "Маланки", солісти, ансамблі, хорові колективи та всі ті, хто бажає прославити Бога різдвяними піснеспівами, колядками та щедрівками. Усі учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами та сувенірами.  

Місце проведення фестивалю: туристичний комплекс "Буковель", с.Поляниця, Яремчанської міськради, Івано-Франківської області. 

Збір учасників 13 січня 2013 року о 13.00 год. біля центральної рецепції. 

Заявки на участь у фестивалі від учасників та партнерів просимо подати до 12 січня 2013 року за електронною адресою: artbukovel@gmail.com 

Деталі за телефоном: 067-342-87-69, 099-058-58-25