друкувати


Різдвяні свята відзначатимуть в Івано-Франківську низкою концертів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-04 01:00:20

Начальник управління культури Івано-Франківського міськвиконкому Мирослав Петрик розповів днями, які культурно-мистецькі заходи відбуватимуться в обласному центрі Прикарпаття в рамках програми відзначення Різдвяних свят.

З його слів, основні святкові дійства в місті відбуватимуться 8, 9 та 19 січня. Святкування відкриє о 15.00 годині 8 січня підготовлений персоналом муніципального народного дому спільно з членами релігійного центру "Відродження" концерт "Сяйво різдвяної зорі". Продовжаться святкування 9 січня концертом "Різдво у Івано-Франківську" за участю виконавців муніципального центру дозвілля та інших місцевих колективів, в тому числі вихованців міських музичних шкіл №№ 1 та 2, які покажуть івано-франківцям та гостям міста дитячі різдвяні вертепи. Слідом за ним о 17.00 годині 9 січня відбудеться різдвяне дійство "Весь світ веселився – Христос народився", за участю мистецького колективу "Рапсодія", муніципальної капели бандуристів, хору "Червона калина" тощо.

Наступний захід – концерт "Цілий світ веселився – Христос охрестився" відбудеться на поощі Ринок обласного центру вже 19 січня і буде присвячений святу Водохреща.

Автор: Сергій БІЛИЙ