друкувати


Коломийська податкова відзначила переможців та учасників конкурсу дитячої творчості

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-21 02:00:16

Цьогорічний конкурс ювілейний, уже 10 років він проводиться за сприяння державної податкової служби. Цього року у ньому прийняли участь 45 юних краян, які створили 46 художніх творів, 2 твори декоративно-прикладного мистецтва та 2 літературних твори.

Це учні Коломийської дитячої художньої школи, Гвіздецької школи мистецтв, Коломийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 та Коломийського будинку дитячої та юнацької творчості. Усі вони зібрались у святково прибраному залі засідань Коломийської ОДПІ для підведення підсумків творчого конкурсу.

Конкурс "Податки очима дітей" – найбільш цікава та ефективна форма виховної роботи з підростаючим поколінням, яка дає змогу обдарованим дітям втілити свої творчі здібності і, водночас, вчитися правильно сприймати необхідність сплати податків. Коли дивишся на творчі роботи, вражає дорослий погляд дітей на життя, їхнє розуміння економічних проблем держави, - зазначила у вітальному слові начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька. - Мета конкурсу - виховувати платника податків з самого дитинства.

Як влучно підмітив один із гостей, конкурс вкотре довів, що підростаюче покоління у нас набагато краще усвідомлює потребу в сплаті податків, ніж багато хто із дорослих. І якраз нинішні діти у майбутньому стануть сумлінними платниками податків, свідомими громадянами держави, де кожен розумітиме: достаток починається із податку.    

Усіх учасників конкурсу, юних митців і їхніх педагогів щиро привітала начальник Коломийської ОДПІ Світлана Олексіївна Лубоцька. Вона вручила переможцям грамоти та сувеніри. Від платників податків переможців та учасників конкурсу привітали керівник ПРАТ "Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів" Іван Дмитрович Симотюк, заступник керівника ТзОВ "Або-Мікс" Роман Васильович Гушулей, підприємець Богдан Богданович Колодніцький, які відзначили високу якість дитячих робіт і оригінальність втілення їхніх творчих задумів. Гості побажали дівчаткам і хлопчикам здійснення усіх намальованих ними сюжетів. Для дітвори було підготовлено цікаві концертні номери. На згадку усі сфотографувались. Податківці запросили школярів до участі у конкурсі "Податки очима дітей -2013".

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ