друкувати


Івано-франківську школу міліції перейменують на Прикарпатський юридичний факультет

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-18 02:00:38

Незабаром колишню франківську школу міліції перейменують на Прикарпатський юридичний факультет.

Відповідний наказ вже підписали у Львівському державному університеті внутрішніх справ (ЛьДУВС), до якого належить нинішній факультет громадської безпеки і соціальної роботи (колишній Прикарпатський юридичний інститут).

Таку новину повідомив перший проректор ЛьДУВС Валерій Середа на факультетському святкуванні Дня міліції. Урочистості відбулися в Муніципальному центрі дозвілля.

Нагадаємо, минулого року Прикарпатський юридичний інститут наказом Кабміну закрили разом зі ще чотирма такими закладами в інших областях України. Навчання тут відновилося вже восени 2012-го, щоправда в якості факультету.

"Маємо проблеми з відновленням роботи навчального закладу, — розповів сьогодні керівник факультету Мирослав Бучко. — Фактично це створення нової структури. Ми почали з нуля. Йде робота з отримання ліцензій Міністерства освіти, науки, молоді та спорту. В перспективі йде мова про відновлення приблизно такої ж структури, яка в Івано-Франківську була. Думаю, відновимо тут юридичний факультет, організуємо заочну форму навчання".

Джерело: Газета «Репортер»