друкувати


Івано-Франківський міський спорткомітет похвалили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-07 10:00:22

Члени Івано-Франківського міськвиконкому позитивно оцінили роботу міського комітету фізкультури і спорту, керівник якого – Віталій Матешко – представив вчора на черговому засіданні виконавчого комітету звіт про роботу своєї структури у 2012 році.

Зі слів пана Матешка, в цьому році у місті Івано-Франківську було проведено 106 спортивно-масових заходів, два з яких: демонстрація в обласному центрі Прикарпаття (другому місті після Києва) кубку УЕФА та проведений влітку ярмарок спорту, де усі спортивні організації могли продемонструвати свої види спорту, – на думку начальника міського спорткомітету, були особливо визначальними.

Крім того, керівництву спорткомітету вдалося зберегти усі п'ятнадцять дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, в яких сьогодні займаються 28% івано-франківських дітей. Цей показник, як стверджує Віталій Матешко, є одним з найвищих по Україні, в той час, як середній показник по країні – 13- 16 %.

Відтак, керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис, отримав від керівництва міста протокольне доручення опрацювати питання про відзначення службовців міського комітету фізкультури і спорту.

Автор: Сергій БІЛИЙ