друкувати


Військовики Івано-Франківського гарнізону відзначили своє професійне свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-06 03:00:22

Святкові заходи, присвячені професійному святу українських військових – Дню Збройних сил України відбулись вчора в місті Івано-Франківську.

Урочистості стартували у військовій частині А1349 – 114-тій бригаді тактичної авіації і продовжились загальногарнізонним святом в Івано-Франківській обласній філармонії.

"Сьогодні ми святкуємо 21-шу річницю утворення Збройних Сил України, - прокоментував святкові заходи начальник Івано-Франківського гарнізону – обласний військовий комісар полковник Павлюк, - Тут зібралися сьогодні представники усіх підрозділів Івано-Франківського гарнізону: військовослужбовці і працівник окремої бригада тактичної авіації, окремий батальйон радіотехнічних військ, обласного та районних військкоматів, залізничної комендатури, військової кафедри Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу і, звісно, гарнізонної КЕЧ". Як стверджує пан Павлюк, сьогодні Українська армія переживає черговий важливий етап реформування. Втім, це не заважає їм з честю виконувати поставлені завдання, що, зокрема, засвідчили і масштабні навчання "Перспектива-2012", в яких брали участь також частини і підрозділи Івано-Франківського гарнізону.

Привітальні слова на адресу військовослужбовців та працівників Збройних Сил, ветеранів та ліцеїстів говорили обласний військовий комісар Ігор Павлюк, заступник голови Івано-Франківської ОДА Руслан Гусак, представники Івано-Франківського міськвиконкому, керівництво ветеранських організацій, колеги з обласних управлінь Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України тощо.

"Відзначаючи це свято, - зазначив у своєму вітальному слові заступник голови ОДА Руслан Гусак, - ми сьогодні вшановуємо усіх, хто боронив честь і свободу рідної землі – усіх, хто зміцнює її обороноздатність зараз… Бажаю вам, щоб славетні подвиги батьків та дідів, народна повага надихали вас на нові звершення".

За вагомі здобутки у справи зміцнення обороноздатності нашої країни кращі військовики та працівники Збройних сил отримали нагороди від керівництва Івано-Франківської ОДА та міськвиконкому.

Автор: Сергій БІЛИЙ