друкувати


БК "Тирлич" зиму зустрів перемогою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-03 10:00:25

Першого дня календарної зими 2012 року у Коломиї відбувся баскетбольний поєдинок першої ліги чемпіонату України між коломийським клубом "Тирлич" і командою з Чернівців. Минулорічні ігри, як домашні так і виїздні між цими суперниками завершувалися перемогою "Тирлича". Цього разу традицію не порушили, щоправда своїх уболівальників коломияни все ж змусили понервувати.

Перший поєдинок виявився запеклим. Рахунок на табло не давав змоги розслабитися ні гравцям, ні вболівальникам. Відрив з перевагою в декілька очок на користь Тирличан був протягом усього матчу, але команда з Чернівців, як то кажуть, наступала на п’яти. Фінальний свисток судді зафіксував рахунок 79:75, на користь коломийської команди.

"Ми старалися показати гру високого класу і задоволені перемогою, попереду нас ще чекає багато матчів, маємо надію перевершити минулорічний результат. Ціль перед нашою командою одна – боротися за золото цьогорічного Чемпіонату України першої ліги з баскетболу", - зазначив граючий тренер БК "Тирлич" Андрій Романиця.

Гостям з Буковини слід віддати належне, вони гідно протистояли коломийській команді, але в спорті перемагає сильніший. Поразка в першій грі дестабілізувала командний дух Баскетбольного клубу "Чернівці", а коломиянам додала впевненості. Матч завершився з рахунком 94:51 на користь коломийських баскетболістів.

"Баскетбольний клуб "Тирлич" - сильна команда, протистояти якій важко, тому і програли, хоча наша команда добре підготовлена. Мабуть фортуна була не нашій стороні", - зазначив гравець БК "Чернівці" Денис Спірідонов.

Баскетбольний клуб "Тирлич" єдина команда, яка представляє Івано-Франківщину в першій лізі чемпіонату України. В цьому сезоні вони не програли жодної гри і на разі очолюють групу Захід.

Автор: Олександра Щербакова, тижневик "Коломийські ВІСТИ"