друкувати


7 грудня безкоштовний курс відеолекцій "Космічні мандрівки"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-30 11:00:49

В Івано-Франківську, 7 грудня 2012 року, 18:00 книгарня "Є" спільно з Астрономічним Клубом "Юпітер" запрошує на відкриття циклу відеолекцій "Космічні мандрівки".

Перша "Космічна мандрівка" висвітлить тему "Цікавий космос". Захід відбудеться в приміщенні конферец-залу культурно-мистецького центру "Є", який розташований за адресою: вул.Незалежності, 31, 4-ий поверх.

Мета курсу відеолекцій є популяризація астрономічних знань і досягнень у галузі астрономії, а також демонстрація напрацювань Астрономічного Клубу "Юпітер".

Під час відеолекції "Цікавий космос" Ви почуєте найважливіші сторінки історії астрономії, зможете оглянути неокраю будову Всесвіту, побачите об'єкти спостереження зоряного неба Прикарпаття, а також астрономічні події та явища 2012-2013 років. Ви зможете безпосередньо доторкнутись до телескопів та інструментів, завдяки яким спостерігають за нічним небом. В рамках проекту буде діяти тематична виставка-продаж книг.

Запрошуємо любителів астрономії Івано-Франківщини, школярів та молодь, яких ваблять космічні таємниці, а також всіх охочих.

Вхід вільний.