друкувати


Коломию відвідав танцівник з Франції Еммануель Флорес

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-28 02:00:09

Коломию відвідав танцівник з Франції Еммануель Флорес. У писанковому місті він виступав разом з Івано-Франківським академічним камерним оркестром "Harmonia Nobile". Концерт відбувся на сцені Коломийського драмтеатру.

Розпочався вечір високого мистецтва з виступу Академічного камерного оркестру "Harmonia Nobile". Його створили у 1985 році при Івано-Франківській філармонії. Зараз колективом опікується Заслужений артист України Олег Герета.

Через деякий час на сцені з’явився артист балету з Франції Еммануель Флорес. Він представив кілька постановок у стилі неокласики. Танцями Еммануель займається близько 30 років.

Еммануель Флорес – іспанець, його дружина наполовину українка. Народилася вона в Івано-Франківську, а її родичі навіть мають корені на Коломийщині. Тому зовсім не випадково танцівник облюбував собі Прикарпаття і особливо співпрацю з оркестром "Harmonia Nobile".

Камерний оркестр плюс хореографія – досить таки цікаве поєднання. Музичний ряд гармонійно підсилюється танцями і навпаки. Також того вечора співали вокалісти та солісти-музиканти з Івано-Франківської філармонії.

Джерело: НТК