друкувати


Чверть століття виповнилося Коломийській ЗОШ №4

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-28 12:00:08

Чверть століття виповнилося Коломийській ЗОШ №4. З нагоди ювілею у закладі відбулися урочистості. До рідної альма-матер завітали випускники різних років випуску та вчителі, які працювали тут від початку створення. Винуватців свята вітала влада та колеги з інших шкіл.

У 1987 році відкрилася школа №4, тоді було 35 класів та 76 вчителів, зараз є 40 учнівських колективів та 120 педагогів. За 25 літ заклад закінчили заклад 3 526 учнів, з них 149 золотих металістів, 77 – срібних. Зараз працює вчителями у рідній школі 21 випускник. З перших днів заклад очолив Володимир Єрохін, який перебував на цій посаді 22 роки.

У 2008 році на посаді директора школи пана Єрохіна замінив Володимир Ковальчук. Він каже, що заклад зберігає добрі традиції та має хороші успіхи

Пригадує перші дні відкриття 4-ої школи і Михайло Васильович Волошенюк. Тут відбулося його становлення як педагога, тут гідно завершив свою освітянську кар'єру - отримав звання Заслуженого вчителя України. Свій рідний заклад вважає кузнею керівних кадрів

Свого класного керівника й дотепер не забувають випускники. Часто телефонують за порадою. Обов'язково повідомляють, коли в них народжуються діти чи стаються цікаві події в сім'ях. І не важливо, школу закінчили в минулому році, чи 20 літ тому.

Окрім випускників на свято завітали колеги з інших шкіл, влада та представники управління освіти.

Який же День народження без подарунків. Від міської влади школа отримала мультимедійний проектор, від управління освіти – фотоапарат, від церкви – ікону у шкільну капличку. Грамотою головного управління освіти відзначили заступника директора школи та двох вчителів.

Для всіх присутніх в актовій залі підготували святковий концерт.

Джерело: НТК