друкувати


Олександр Сич склав повноваження голови Івано-Франківської облради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-23 01:55:01

Сьогодні, 23 листопада, о другій годині Івано-Франківська обласна рада почне обирати нового голову.

Щойно голова обласної ради Олександр Сич, його перший заступник Василь Гладій та голова бюджетної комісії Володимир Шкварилюк склали свої повноваження. Відповідні заяви вони подали ще перед початком сесії, о 13 00 депутати облради проголосували за відповідні рішення. Нагадаємо, що всі троє стали переможцями парламентських виборів, тому дуже скоро стануть нардепами.

Після складання повноважень, Сичу та Гладію голова ОДА Михайло Вишиванюк та заступник голови облради Остап Дзеса вручили великі букети червоних троянд. Так сталося, що Володимир Шкварилюк на той час вийшов з зали, тож пропустив своє офіційне "звільнення".

Олександр Сич подякував за роботу усім депутатам, сказав, що йому пощастило очолювати такий депутатський корпус. Висловив він подяку і губернатору, мовляв, попри різні політичні погляди у питаннях, які стосуються соціально-економічних апсектів краю, вони завжди працювали спільно.

Всі троє і досі залишаються депутатами обласної ради. Відтак, зможуть взяти участь у виборах нового голови.

Вибирати нового голову сьогодні запропонував детупат від ВО "Свобода" Руслан Зелик. Хоча це питання стояло у порядку денному завтрашньої сесії. Більшість обранців його підтримали.

Засідання продовжив вести заступник голови облради Остап Дзеса.

Отже, очікуємо 14:00. Саме тоді ми почуємо імена людей, які будуть виборювати посаду голови облради.

Джерело: Газета «Репортер»