друкувати


Коломийський театр показав Острозькій академії "Коханого нелюба"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-18 01:47:13

До Національного університету "Острозька академія" 17 вересня завітав Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича із виставою "Коханий нелюб", поставленою за однойменною п’єсою відомого українського письменника і драматурга Ярослава Стельмаха.

До речі, минулого року саме ця вистава зірвала аншлаг у Коломийському драмтеатрі.

Сюжет п’єси досить неординарний: гультяй і розбишака Граф з дитинства заручений з графинею Оляною. Однак в плани Графа не входить одруження. Але й Оляні він відмовити не може, бо позбудеться всього спадку — така воля батьків. Саме тому Граф придумує дуже непростий план...

"Я сприймаю візит Коломийського обласного академічного театру як величезний подарунок для всіх нас на початку навчального року. Чималенька порція позитиву і від легкого гумору, яким сповнена комедія, і від професійності її постановки, я думаю, додала усім глядачам натхнення і творчої наснаги. — говорить директор Культурно-мистецького центру Дар’я Швая. — Особисто я дуже вдячна акторам та співробітникам Коломийському театру за те, що вони відвідали Острог. І, до речі, те, що такий театр, визнаний і в Україні, і за кордоном, презентував свою виставу нашому глядачеві, є черговим свідченням того, що Острозька академія постійно перебуває у центрі культурних подій і підтримує якісне та вартісне мистецтво".

Джерело: Національний університет "Острозька академія"