друкувати


Прикарпатську міліцію очолив генерал-майор Олег Сало

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-23 10:15:00

Вчора начальник Департаменту карного розшуку МВС України генерал-лейтенант міліції Василь Паскал за дорученням Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка представив особовому складу УМВС України в Івано-Франківській області новопризначеного керівника.

Ним став генерал-майор міліції Олег Сало, який до цього був першим заступником начальника Департаменту громадської безпеки МВС України.

Василь Паскал зазначив, що Олег Сало пройшов складний шлях практичної роботи в міліції, від рядового інспектора до керівника у територіальних підрозділах.

Очолював УМВС України у Львівській і Рівненській областях, УМВС України на Львівській залізниці.

Новопризначений керівник прикарпатської міліції Олег Сало висловив подяку за виявлену довіру та запевнив у тому, що УМВС України в Івано-Франківській області під його керівництвом буде гідно виконувати поставлені Міністром внутрішніх справ та керівництвом держави завдання.

У церемонії офіційного представлення новопризначеного начальника УМВС в області Олега Сало взяли участь перший заступник голови обласної держадміністрації Василь Плавюк, голова обласної ради Олександр Сич, керівники правоохоронних структур та представники суддівської гілки влади в області.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА