друкувати


Івано-франківським тролейбусникам зима не страшна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-21 12:00:30

Івано-франківські тролейбусники до зими готові, - стверджує директор ДКП "Електроавтотранс" Леонід Яковець. Про це він розповів під час вівторкової оперативної нарад у Івано-Франківському міськвиконкомі. 

Як стверджує керівник підприємства, 42 тролейбуси з 46, які перебувають на балансі ДКП "Електроавтотрас" та всі 8 належних тролейбусному парку автобусів сьогодні підготовлені для роботи у зимових умовах і про це складені відповідні акти. Ще 4 тролейбуси проходять в даний час плановий ремонт та доукомплектацію запчастинами.

Крім транспорту перевірку на готовність до зими пройшли приміщення підприємства, обладнані системами індивідуального опалення, та електрообладнання: 8 трансформаторних підстанцій, 60 кілометрів повітряної контактної мережі та 43 кілометри підземних кабельних ліній.

Втім, по-справжньому гарантувати регулярну і стабільну роботу громадського транспорту, на думку Л.Яковця можна лише за умови нормальної роботи комунального підприємства "ДРЕУ" - такої, яку працівники підприємства демонстрували протягом останніх п’яти років. Відтак керівник тролейбусного парку попросив керівництво міста допомогти дорожникам у вирішенні наявних у них проблем, зокрема щодо придбання необхідної кількості пісково-соляної суміші.

Автор: Сергій БІЛИЙ