друкувати


На Прикарпатті святкували аграрії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-17 11:02:44

Прикарпатські аграрії відзначили вчора своє професійне свято. Урочистості з нагоди Дня працівника сільського господарства відбулись у актовому залі Івано-Франківської обласної філармонії.

До присутніх на святі представників аграрної галузі та керівників районів звернулись з вітальним словом керівник департаменту сільського господарства Івано-Франківської ОДА Іван Андріїшин та губернатор Михайло Вишиванюк, які відзначили суттєвий приріст у аграрній сфері по всіх основних показниках: збільшення поголів’я худоби, посівних площ тощо.

"Вас по праву можна назвати годувальниками України, бо завдяки вашим зусиллям розвивається українське село", - зазначив Андріїшин. З його слів, саме сільське господарство сьогодні є надзвичайно важливою складовою економіки України.

Доброго здоров’я, низьких цін на солярку, бензин, мінеральні добрива і сільгосптехніку та високих цін на їхню продукцію побажав аграріями Михайло Вишиванюк.

З нагоди свята кращі керівники аграрної галузі районів Прикарпаття, а також успішні виробники сільгосппродукції були отримали з рук голови ОДА державні та обласні нагороди.

Автор: Сергій БІЛИЙ