друкувати


БК "Тирлич" переграв "Ужгород"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-05 11:00:11

На баскетбольному майданчику в рамках чемпіонату України з баскетболу першої ліги у Коломиї зійшлися давні суперники коломийський баскетбольний клуб «Тирлич» та команда з Ужгорода.

З перших хвили гри на паркеті точилася запекла боротьба. Першу частину гри команди провели на рівних, та вже в третьому періоді ситуація кардинально змінилася на користь коломиян і, як результат, фінальний свисток судді зафіксував рахунок 88:63. Перевагу «тирличан» у 25 очок  вболівальники зустріли гучними оплесками.

Правильна побудова гри дала свій результат, наголосив граючий тренер БК «Тирлич» Андрій Романиця. «Команда з Ужгорода – це дуже сильні суперники. Нам вдалося знайти напротивагу їм правильну тактику гри. Стрімкі атаки, що завершувались влучними кидками та злагоджена гра у захисті дали змогу здолати суперника з впевненою перевагою в рахунку», - розповів А. Романиця.

У складі БК «Тирлич» в грі проти ужгородських баскетболістів зіграли як вже досвідчені гравці, так і молодь, а це свідчить про те, що всі коломийські баскетболісти мають відмінну форму та взаємозамінні на паркеті.

У непростій грі «тирличани» зуміла знайти правильну гру. Навіть попри те що один з провідних гравців клубу Андрій Костко через травму, не виходив на майданчик, тирличани показали добрий результат.

Результат коломийський клуб показує добрий навіть попри складнощі.

«Хлопці справилися з поставленою задачею, а я б дуже хотів щоб міська влада звернула увагу на результати команди  та на  умови тренувань. Спортивна зала потребує заміни існуючого опалення і покращення системи вентиляції, та й підлога потребує відповідного паркетного покриття», – наголосив президент БК «Тирлич» Роман Бортейчук.

Автор: Оксана Островська, шеф-редактор тижневика "Коломийські ВІСТИ"