друкувати


Івано-Франківськ втретє прийме масштабний турнір з таеквон-до

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-01 01:00:37

Через півтора тижні, 10-11 листопада, у спортзалі Прикарпатського національного університету по вул.Сахарова відбудеться Другий Чемпіонат південно-східної Європи та третій турнір «Ivano-Frankivsk Оpen» з таеквон-до. Вже зараз відомо, що за попередніми заявками у чемпіонаті візьмуть участь представники 11 країн.

«Два дні на трьох майданчиках (даянгах) спортсмени змагатимуться у трьох розділах таеквон-до, — розповідає голова оргкомітету змагань заслужений тренер України Олег Соловей, 5 дан. — Це будуть спаринг, традиційний спаринг, формальні вправи (туль) в індивідуальному та командному змаганні».

У перший день, суботу, 10 листопада, відбудуться змагання серед спортсменів синього поясу і вище. Наступного дня, в неділю, 11 листопада, на даянги вийдуть початківці (жовтий та зелений пояс).

Крім того, у суботу о 19:00 годині також відбудеться гала-вечір та п’ять фінальних поєдинків. Під час вечора гості зможуть побачити видовищне шоу, показові виступи з кендо, муай-тай і таеквон-до.

Організатори чемпіонату: головне управління молоді та спорту облдержадміністрації, міський спорткомітет, Івано-Франківський обласний осередок «Всеукраїнскього союзу таеквон-до».

Джерело: sport.if.ua