друкувати


Сьогодні День податкової служби України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-30 01:40:52

Сердечно вітаю Вас із професійним святом - Днем працівників податкової служби України!

Сила держави - у бюджеті. З цим постулатом сперечатися неможливо. Головне завдання податківців - не допустити втрат державного бюджету та забезпечити його якісне виконання.

Цей день відзначається на загальнодержавному рівні, що є свідченням вагомості та значимості податкових органів у становленні та зміцненні нашої держави.

Від Вашого вміння, професійності в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашого району, а й України в цілому. Вірю, що наша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету Вашої професії.

У день професійного свята бажаю колективу Коломийської ОДПІ, всім податківцям Франківщини найвищого рівня професіоналізму, нових трудових звершень та цікавих перспектив.

Сердечно бажаю Вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює Вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу. Вам і Вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

Коломийський міський голова Ігор Слюзар