друкувати


Тлумацьким платникам податків відкрили Центр обслуговування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-23 12:15:49

У Тлумачі відбулося відкриття Центру обслуговування платників податків, який буде функціонувати при Тлумацькому відділені Тисменицької міжрайонної державної податкової інспекції. 

З цієї нагоди працівників установи та присутніх підприємців вітали голова Державної податкової служби в області Віктор Рахміль, голова Тлумацької райдержадміністрації Василь Сенів, голова районної ради Михайло Вишневський, міський голова Володимир Корженьовський.

«Завдяки цьому центру розшириться спектр адміністративних та дозвільних послуг, які надаватимуться платникам податків, вони зможуть отримати всі необхідні документи та консультації», - наголосив голова ДПС в області Віктор Рахміль.

Голова райдержадміністрації Василь Сенів подякував головному податківцю області за відкриття центру та висловив впевненість, що завдяки цьому полегшиться діяльність підприємців району.

На урочистому відкритті символічним стало також і те, що право перерізати стрічку податківці та представники влади надали місцевим підприємцям, а всечесні отці Микола (УАПЦ) та Павло (УГКЦ) благословили та освятили нововідкрите приміщення.

Це уже 14 Центр обслуговування платників податків в області. Він буде надавати послуги для 643 юридичних осіб та 1172 фізичні особи – підприємці, які взяті на податковий облік у Тлумацькому районі.

Джерело: ДПС в Івано-Франківській області