друкувати


Звернення Олександра Левицького

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-23 12:00:26

Дорога Покутська громадо!

Підходить до завершення виборча кампанія 2012 року. На жаль, як і слід було побоюватись, вона виявилась ще бруднішою, ще огиднішою і небезпечнішою за попередні. Про змагання програм, ідей, про здатність та готовність віддано і чесно працювати заради нашого з Вами рідного краю йшлося значно менше ніж про те, хто, кому, скільки дав украдених грошей, значно менше ніж про бруд та підлий обман між протиборчими сторонами.

Я жалкую, що це знову перешкоджало всім нам визначитись в інтересах України та Українства. Разом з тим, той бруд і підлість, та безпардонність і брутальність, з якою проти мене діяли інші, переконали всіх, та й, напевне, навіть замовників і виконавців тих непорядних речей, у тому, що саме я маю незламні дух і волю, а головне здатність перемагати у цих виборах, навіть в умовах такої боротьби, заради нас з Вами, наших з Вами цінностей.

Попри те, мене тішить саме те, що в ході кампанії я зустрівся і заприязнився з унікальними людьми, життєвий шлях яких та випробування, через які вони пройшли і залишились людьми, є дійсно вартими поваги та шани, всупереч усьому. Ці люди зробили мене кращим, додали мені бажання і сили працювати чесно, сумлінно і відповідально саме для Вас, укріпили мене у Вірі, посилили гостроту мого відчуття справедливості, честі та гідності кожної людини.

Я дякую усім Вам за ці життєві уроки, за Ваші теплі і чуйні та щирі слова підтримки, за сльози і душевний щем матерів, за мужній потиск рук та проникливі погляди батьків.

Я не триматиму в душі образи на тих, хто не знайшов способу переконувати Вас, крім як обливати інших брудом та топити нас з Вами у підлості та брехні. Хоча несправедливі та брутальні образи на мою адресу та моїх батьків були дуже болючими не так для мене, як саме для моїх матері та батька, інших моїх родичів та близьких. Звичайно дуже обурливо виглядають умисні, але дуже підлі дії тих, від кого ми з Вами разом і я особисто такого не очікували. Якщо відкриті посіпаки режиму не здивували нікого своєю поведінкою, то дії самопроголошених патріотів, служки яких їздили по усьому округу і зухвало та цинічно безпідставно і бездоказово обдурювали Вас про те, що Левицький має низький рейтинг, що Левицького купили, що Левицького «зняли», або що Левицький сам «знявся» та ще й на ЇХ користь, дійсно обурювали кожну чесну і порядну людину. Ще ці люди зухвало заявляли про «підтримку» на Свою адресу з боку Моїх побратимів, які балотуються від ОО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Але й цю брехню спростовано, а листівки та плакати цих горе-патріотів, якими завалили все Покуття – підла фальшивка. Тому я окремо щиро та уклінно дякую Вам за підтримку саме у ті хвилини, коли підлість цих людей захлинала усіх нас.

Мені приємно, що навіть те, як вели кампанію проти мене, не штовхнуло мене на підлість та бруд проти інших учасників кампанії, бо кожне слово, сказане мною в ході кампанії про інших кандидатів, я можу повторити і не відмовлятимусь від нього. Саме через усі особливості кампанії, які описані вище, я ніколи не мав наміру знімати свою кандидатуру і висловлюю вдячність Об'єднаній Опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода» за те, що вони не піддались на бруд і провокації і не «здали» мене - свого побратима.

Я балотуюсь для Вашої перемоги, для перемоги Нас з Вами над нечесними грішми та фальшивою доброчинністю, для перемоги Нас з Вами над підлістю та розбещеністю, над облудною суржиковою патріотичністю чужинців.

Мій депутатський мандат буде Вашою перемогою! Об'єднана Опозиція «Батьківщина» та ВО «Свобода» і я беремо на себе і нестимемо перед Вами відповідальність за кожен Ваш голос, який Ви 28 жовтня 2012 року віддасте за нашу команду та за мене особисто.


Окремо висловлюю вдячність руху «Чесно», ініціативній групі «Першого грудня» за те, що за їх, на мою думку неупередженими критеріями, я єдиний на нашому з Вами окрузі № 88 відповідаю усім вимогам, які вони від Вашого імені ставили до кандидатів у народні депутати України. Є все-таки непідкупні громадські інститути у нашій країні.

Також вважаю своїм обов'язком висловити саме на Вашу адресу слова вибачення та прохання про прощення за те, що негативні сторони цієї кампанії торкнулись і Вас. Якщо Ви вбачаєте у тому й мою провину, то щиросердно прошу вибачити і мене.

На завершення дозвольте побажати Вам вірного і патріотичного вибору на користь відповідального, чесного та відданого Вам, мешканцям Нашого рідного Покуття, депутата Верховної Ради України – дійсно НАРОДНОГО депутата України.

Хай здоров'я і благополуччя, мир і спокій, щастя і радість сповняють Ваші домівки! 

Хай повага, любов і турбота зігрівають Ваші душі! Хай Україна стане сильною і славною державою в усьому світі завдяки Нам Українцям!

Слава Україні! Героям Слава!

З вірою і любов'ю,

 
Ваш Олександр Левицький,
Єдиний кандидат у народні депутати України
від Опозиційних сил (ВО № 88)