друкувати


На Коломийщині відкрито новий навчально-виховний комплекс "Пролісок"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-22 11:40:12

21 жовтня 2012 року в селі Іванівці відбулися урочистості з нагоди відкриття навчально-виховного комплексу «Пролісок».

Гостей свята вітали голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич та голова Коломийської районної ради Богдан Болюк.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк привітав всіх присутніх зі святом та вручив для дитячого садочка подарунок - іграшки. Гостей свята вітав також голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич, який для дитячого садочка подарував меблі та посуд.

Від програми «Ініціатива» депутат Коломийської міської ради Володимир Довганюк вручив для садочка подарунок - пральну машину; від фірми «Прикарпаттябудпроект» Іван Фодчук вручив для дитячого садочка годинник; від молодіжного благодійного фонду «Заради добра» - дитячий майданчик.

Символічну стрічку відкриття навчально-виховного комплексу «Пролісок» перетинали голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич та голова Коломийської районної ради Богдан Болюк.

Відновлення дитячих садків – пріоритет районної виконавчої влади, який дає можливість сьогодні підготувати дітей до першого класу.

Згідно з рішенням Іванівецької сільської ради, з ініціативи голови ОДА М.Вишиванюка та голови РДА М.Негрича, за сприяння районної ради вирішено до Іванівецької ЗОШ І – ІІІ ст. добудувати навчальний дошкільний заклад.

Будівля двоповерхова, з влаштованими душовими, санвузлами, теплими підлогами.

В дошкільному закладі буде працювати 2 групи.

Всі роботи від початку і до відкриття дитячого садочку відбувалися завдяки безпосередньому сприянню і контролю голови райдержадміністрації Михайла Негрича.

З 2010 року за ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича розпочата реалізація Програми економічних реформ на 2010 – 1014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Глава держави вважає необхідним надання державної фінансової підтримки для спорудження та реконструкції найбільш значимим для регіонів об’єктів, введення яких в експлуатацію матиме суттєвий вплив на покращення соціального забезпечення, медичного обслуговування і підвищення рівня життя громадян.

В Коломийському районі ініціативи Президента України успішно втілюються головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком, головою районної державної адміністрації Михайлом Негричем.

Упродовж 2011-2012 років, відповідно до Підпрограми розвитку системи дошкільної освіти, в Коломийському районі відкрито 13 дошкільних навчальних закладів.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА