друкувати


Вітання Коломийського міського голови І.Слюзара учасникам фестивалю "Коломийські представлення"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-07 02:05:49

Сердечно вітаю колектив Коломийського театру, всіх коломиян та гостей міста з нагоди відкриття 4-го Всеукраїнського театрального фестивалю "Коломийські представлення". Для мене, як для міського голови, вже сама назва фестивалю, що містить духовний код нашого міста, є символом того, що Коломия, найперше, центр духовності і культури. Такою її творили наші попередники і ми не маємо права не підтверджувати цей, історично утверджений статус.

Розумію, що місто, яке має театр - це європейське місто. Дуже хотілося б, щоб і будівля і внутрішній інтер'єр та облаштування театру, відповідали також стандартам європейських театрів. На жаль, коломийський бюджет ще сьогодні не дозволяє самостійно звершувати такі грандіозні проекти. Тому дуже сподіваємось, що проект добудови і реконструкції коломийського театру при підтримці обласної влади стане проектом державного бюджету і коломийський театр набуде європейського рівня і за формою, і за змістом.

Щиро бажаю всім учасникам і гостям фестивалю приємного перебування в нашому місті, захоплюючого знайомства з його надбаннями, з ошатною красою Прикарпаття в пору бабиного літа, з прекрасними відкриттями в царині сценічного дійства під покровительством Мельпомени.

З повагою

Коломийський міський голова Ігор Слюзар