друкувати


Прикарпатські "УДАРники" привезли собі на підмогу Руслану

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-02 11:00:58

«Ейфорія». Таку назву носить нова шоу-програма співачки Руслану, яку вона з 12 по 26 жовтня презентуватиме в різних населених пунктах Прикарпаття.

Як повідомила актриса під час вчорашньої прес-конференції в Івано-Франківську, в основі нової програми лежать старі добрі «Дикі танці», але запаковані у нову обгортку – великої масової гри, в якій усі глядачі будуть учасниками, а сама Руслана – аніматором.

Щоправда шоу це буде, вочевидь, не стільки мистецьким, скільки політичним. Адже приїде Руслана на Івано-Франківщину на запрошення кандидатів в нардепи від партії «УДАР Віталія Кличка» Миколи Палійчука, Тараса Парфана та Василя Онутчака, а відповідно і концерти відбуватиметься не будь-де, а лише в населених пунктах, розташованих у виборчих округах №№ 89, 86 та 87 – де вказані кандидати відповідно балотуються до парламенту.

Зі слів М.Палійчука, графік концертів вже складено, проте він, вочевидь, ще коригуватиметься залежно від ходу погодження зазначених заходів з органами місцевого самоврядування.

Автор: Сергій БІЛИЙ