друкувати


Коломию відвідала Раїса Богатирьова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-28 05:00:37

Коломийщина впевнено крокує до створення медичного центру. Вже зараз активно ремонтують терапевтичний корпус, відкривають бактеріологічну лабораторію. Та головною подією жовтня має стати відкриття центральної районної поліклініки. Напередодні Коломию відвідала Раїса Богатирьова.

Віце-прем'єр-міністра зустрічали у Коломиї хлібом-сіллю. Далі запропонували оглянути медичне містечко. Спочатку Раїса Богатирьова поспілкувалася з лікарями дитячої лікарні. А потім відвідала відкриття лабораторії. Зокрема, Міністр охорони здоров'я пообіцяла сприяти відкриттю лікувально-діагностичного центру. Вона зазначила, що наші медики завжди були і будуть на сторожі здоров'я українців.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк зазначив, що всі медичні об'єкти, які будуються в області, будуть здані вчасно. І головне, що з допомогою Уряду лікувальні заклади будуть наповнені відповідним обладнанням. А медико-діагностичний центр в Коломиї уже найближчим часом отримає європейське сучасне устаткування.

Опісля владики освятили приміщення лабораторії, а поважні гості перерізали стрічку та оглянули приміщення.

Раїса Богатирьова також переглянула стенд на якому було показано розміщення кабінетів у новій поліклініці та наповнення їх відповідним обладнанням. Далі гостя із Києва поїхала до обласного центру.

Джерело: НТК