друкувати


Центральну частину Івано-Франківська зачищають від реклами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-20 04:00:30

Центр без реклами. Площу ринок взялися очищувати від засилля вивісок. Причому роблять це самі підприємці. Фахівці рекламно-інформаційного центру кажуть, місцеві бізнесмени виявилися досить свідомими. Тому аби не чекати на приписи, слухняно позабирали рекламу самі.

Звісно не всю. Найбільше труднощів з високо розміщеними конструкціями. Адже для їх демонтажу потрібна спеціальна техніка. Івано-франківці знищення розмаїття реклами сприйняли позитивно. Кажуть, архітектурна зона міста має бути облагороджена. Однак з іншого боку — співчувають підприємцям, які в такий спосіб можуть частково втратити покупців.

Усунення хаотично розміщених рекламних конструкцій, переконують в рекламно-інформаційному центрі, аж ніяк на торги не вплине. Адже мова йде не про повну ліквідацію рекламних вивісок, а про їх заміну, яка би гармонійно вписувалася у фасади навколишніх будівель.

Очищувати місто від реклами, каже Вікторія Шахоріна, будуть і надалі. Час у недобросовісних підприємців уже вийшов. Хто не встиг зняти вивіски, шукатиме їх у складських приміщеннях. Аби повернути власну рекламу доведеться оплатити повну вартість демонтажу.

Джерело: Радіо «Західний полюс»