друкувати


У Івано-Франківську презентуватимуть "Літературну казку Великобританії"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-10 10:15:43

11 вересня о 15.00 в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка відбудеться презентація книги Ольги Деркачової та Соломії Ушневич „Літературна казка Великобританії”.

Цей посібник, рекомендований, насамперед, для студентів педагогічних факультетів вищих навчальних закладів, є першим із нещодавно започаткованої серії „Літературна казка”.

Книга „Літературна казка Великобританії” стане у пригоді не лише викладачам та студентам, але й усім, хто цікавиться дитячою зарубіжною літературою. Адже у ній представлено десять найяскравіших дитячих письменників Великобританії, їхні біографії, перелік основних творів з датами виходу у світ, аналіз творів з урахуванням найсучасніших літературознавчих вимог, список рекомендованої літератури. Крім того, підручник містить інформацію, коли саме той чи інший твір уперше було перекладено українською мовою і ким, запитання і завдання для студентів, методичні поради, як правильно проаналізувати текст, як написати рецензію, які ознаки бестселера і рекомендації практичного характеру: що робити, якщо книжка розклеїлася, забруднилася, тощо.

Джерело: Прес-служба ІФ ОО НСПУ