друкувати


Прикарпатці вийдуть на захист каналу "ТВі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-06 02:15:34

Мешканці Прикарпаття також долучаться до всеукраїнської кампанії на захист телеканалу «ТВі» та з підтримки свободи слова в Україні.

Відповідні громадські акції відбудуться в п’ятницю, 7 вересня, та у суботу, 8 вересня, відповідно у містах Івано-Франківську та Калуші.

В Івано-Франківську акція проходитиме з ініціативи співкоординатора громадського руху «Чесно» на Прикарпатті Тараса Случика та молодіжного громадського активіста Тараса Малого 7 вересня о 15.30 годині на Вічевому майдані і матиме вигляд театралізованого дійства, учасники якого покажуть івано-франківцям, як саме влада намагається тиснути на мас-медіа і як громадянам необхідно захищати свої права і свободи.

«Влада намагається знищити свободу слова в Україні, зокрема постійно тисне на телеканал "ТВі" та інші незалежні ЗМІ! – прокоментував у соціальних мережах мету проведення таких акцій Тарас Случик, - Тому ми, активні громадяни міста, в п'ятницю (7 вересня) о 15.30 вийдемо на Вічевий майдан Івано-Франківська з метою захисти свободу слова та висловити солідарність із ЗМІ на які тиснуть… Організаторами акції є небайдужі громадяни міста. Закликаємо всіх жителів міста які хочуть чути правду в цій країні вийти разом з нами та показати що ми готові відстоювати свої права!»

В Калуші акція відбуватиметься о 12.00 годині 8 вересня на площі біля пам’ятника Роману Шухевичу. Одним з ініціаторів її проведення виступив голова Спілки малого та середнього бізнесу «Альтернатива» Володимир Іваницький.

Автор: Сергій БІЛИЙ