друкувати


Теплопостачальники скаржаться на масові крадіжки лічильників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-05 01:15:25

В оселях мікрорайону «Позитрон», що в Івано-Франківську, почали зникати лічильники, встановлення на внутрібудинкових системах централізованого опалення.

Таку тривожну новину озвучив вчора, під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови директор КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Руслан Гайда.

З його слів, крадіжки почастішали протягом останніх півтора місяці. Зокрема, за цей час у багатоповерхівках «Позитрону» зникло близько 70 лічильників.

На думку Івано-Франківського міського голови, йдеться про справу рук групи осіб, серед яких, скоріш за все є діючий або колишній працівник теплопостачального підприємства. Це припущення певною мірою підтверджують і правоохоронці.

«Дільничні інспектори міліції, – розповідає заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Борзюк, – обстежили місця, де ті лічильники були встановлені. Насторожує той момент, що всюди, як записано, приміщення були зачинені дверима з навісним замком. В усіх випадках замки і двері – без пошкоджень, тобто це робили люди, які мають ключі».

Автор: Сергій БІЛИЙ