друкувати


Вихідними громадський порядок в Івано-Франківську охоронявся особливо посилено

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-04 05:00:16

Охорона громадського порядку в місті Івано-Франківську здійснювалось минулими вихідними у посиленому режимі.

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Борзюк, це було пов’язано з початком навчального року і значним напливом до міста студентської молоді.

Відтак кількість нарядів на вулицях Івано-Франківська було збільшено в 2,5 рази; час несення служби для всіх співробітників міліції було продовжено до п’ятої години ранку, а число міліціонерів та військовослужбовців внутрішніх військ, задіяних у нарядах з охорони громадського порядку в місті, було збільшено вдвічі.

«Зазвичай, - розповідає пан Борзюк, - з врахуванням військовослужбовців внутрішніх військ кількість співробітників, які щодня заступають у наряди на охорону громадського порядку, становить близько 40 осіб. Цими вихідними службу в нарядах несли близько 80 правоохоронців».

Вжиті заходи, на думку міліціонера, принесли свої позитивні результати. Принаймні очікуваного різкого збільшення правопорушень, пов’язаного з приїздом студентів і початком навчального року, зафіксовано не було.

Автор: Сергій БІЛИЙ